Forrás: Pásztor Tünde

Borjúmáj pirított hagymás gyümölcsökkel

Borjúmáj pirított hagymás gyümölcsökkel

A borjúmájat 2 órára tejbe áztatjuk. A hagymákat megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. Adagonként lisztbe forgatjuk, és bő, forró olajban ropogósra megsütjük.
Lecsöpögtetjük, leszárítjuk a borjúmájat, majd 3 × 3 cm-es kockákra vágjuk. Sóval, zöld borssal ízesítve egy kevés olajon körben megpirítjuk.
Egy serpenyőben kevés vajat olvasztunk, beletesszük a megmosott, feldarabolt gyümölcsöket, és egy kevés frissen őrölt zöld borssal fűszerezve éppen csak átforrósítjuk. Tálaláskor a gyümölcsöket összekeverjük a ropogós sült
hagymával, azután a tetejükre halmozzuk a májdarabkákat. Köretnek párolt rizst is kínálhatunk hozzá.

kaloria 410 CAL
ido 30 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Forrás: Pásztor Tünde

Ajánlataink