Kacsamell medvehagymás nudlival

Éles késsel óvatosan bekockázzuk a kacsamellek bőrét, vigyázunk, hogy ne vágjuk át teljesen. Bedörgöljük sóval. Egy serpenyőben kevés libazsírt forrósítunk, és oldalanként három-három percig sütjük benne a melleket. Aztán átrakjuk egy kis tepsibe, 160 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és ott még tíz percig sütjük. Utána ismét tíz percig pihentetjük.

Közben a medvehagymát csíkokra vágjuk, és a vajon egy nagy csipet sóval megfuttatjuk. Rászedjük a kész nudlit, és alaposan átforgatjuk, ezt tálaljuk a vastag szeletekre vágott kacsamell mellé.

Medvehagymás krumplinudli

kaloria 610 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.