Kapros-joghurtos heringsaláta

Kapros-joghurtos heringsaláta

Meghámozzuk a hagymát, vékonyan felszeleteljük. A salátákat megmossuk. A radicchiót levelekre bontjuk, felkockázzuk. A kaprot finomra vágjuk. A joghurtot összekeverjük a felaprított kaporral,
az olívaolajjal és a citrom kifacsart levével, ízlés szerint sózzuk, majd hozzáforgatjuk a feldarabolt
lila salátát és hagymát. Egy salátástálba fektetjük a megmosott, megszárított római salátát, ráöntjük a joghurtos zöldségeket. A pácolt heringfiléket feltekerve a tetejére állítjuk, pár szál félretett
kaporlevéllel díszítjük.

kaloria 300 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.