Zöldséges pirított tészta

Minden zöldséget előkészítünk. A gombát felszeleteljük, a zellert vékonyan felkarikázzuk, a paprikát, a répát és a káposztát hajszálvékony szeletekre vágjuk. A fokhagymát és a gyömbért lereszeljük, a vöröshagymát nagyon apróra vágjuk. A csilit félbevágjuk, kimagozzuk, felkarikázzuk.

A tésztát kifőzzük.

A szósz hozzávalóit összekeverjük egy üvegben.

Egy nagy wokban maximális hőmérsékleten kevés olajon 20 másodpercig pirítjuk együtt a vöröshagymát, a fokhagymát és a gyömbért. Rádobjuk a paprikát, a zellert, a sárgarépát, pár percig sütjük. Ekkor jön hozzá a káposzta és a gomba, ezekkel is pár percig pirítjuk.

Hozzákeverjük a főtt tésztát és a szószt. Megszórjuk az összevágott hagymaszárral. Jól összeforrósítjuk, és már tálalhatjuk is.

Parmezános zöldségpite

 

kaloria 360 CAL
ido 40 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.