Zöldséges, csípős pirított tészta

Zöldséges, csípős pirított tészta

A csomagoláson írtaknak megfelelően elkészítjük a rizstésztát. Ha friss zöldbabot használunk, kevés sós vízben roppanósra főzzük. A gombát felszeleteljük. A paprikát, a sárgarépát és a cukkinit hosszú, vékony csíkokra vágjuk. Egy felforrósított wokban a szezámolajon megfuttatjuk a zúzott fokhagymát és a felkarikázott csilit. Rádobjuk a sárgarépát, a zöldbabot és a cukkinit, kis idő múlva hozzáadjuk a gombát és a paprikát is. Kevergetve átsütjük – mivel vékonyra vágtuk, nem kell hozzá sok idő. Meglocsoljuk a szójaszósszal. Meghintjük az őrölt gyömbérrel meg borssal. Rászedjük a leszűrt tésztát, és együtt jól összepirítjuk. Megkóstoljuk, ha szükséges, adunk még hozzá sót.

kaloria 520 CAL
ido 20 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.