13 éve erdélyierdélyi ételekfőételhagyományosmarha, borjúzöldségMarhaszelet paradicsomos mártással és nyári lencsesalátával520 CAL50 percNehézség: 1
13 éve főételhagyományossertészöldségRoston sült karaj olívás mozzarellával töltve, sóskás bébirépával körítve610 CAL45 percNehézség: 2
13 éve főételgyümölcshagyományosszárnyaszöldségKacsacomb cseresznyés, feta sajtos salátával750 CAL120 percNehézség: 1
13 éve főételhagyományossertészöldségHúst hússal – ízes húsok zöldségekkel rétegezve410 CAL90 percNehézség: 2
13 éve főételhagyományossertészöldségRoston sült tarja hagymás gombával és puliszkával550 CAL30 percNehézség: 1
13 éve főételhagyományosszárnyaszöldségZöldségrizottóval töltött paradicsomos csirke640 CAL120 percNehézség: 2
13 éve főételhagyományosszárnyaszöldségHajdinával töltött pulykacomb zöldségágyon sütve560 CAL90 percNehézség: 1