Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: sváb
9 hónapja
hús
paradicsompüré
pecsenye
sertéshús
sváb
Paradicsomos sváb pecsenye
310 CAL
140 perc
Nehézség: 1
1 éve
keksz
liszt
preckedli
sváb
zsír
Preckedli
320 CAL
35 perc
Nehézség: 1
3 éve
édesség
keksz
sütemény
sváb
Preckedli
320 CAL
35 perc
Nehézség: 1
3 éve
főétel
hús
húsétel
sváb
szalonna
Sváb tunkedli
340 CAL
110 perc
Nehézség: 1
3 éve
főétel
sertésmáj
sváb
Majoránnás böllérmáj
360 CAL
25 perc
Nehézség: 1
3 éve
édesség
gombóc
kelt tészta
sváb
Gőzgombóc szilvalekvárral
370 CAL
130 perc
Nehézség: 2
3 éve
egytálétel
főétel
káposzta
kolbász
sváb
Krautsalat (káposztasaláta)
130 CAL
45 perc
Nehézség: 1
1
Így készül az eredeti smarni, azaz a császármorzsa – recepttel!
Így főzd be a paradicsomot télire!
Ezért csodazöldség a cukkini
3 ok, amiért a lecsó az egyik legegészségesebb étel a világon
5 tuti dresszing – avagy így lesz ellenállhatatlan a salátád!
A tepsis ételek a háziasszonyok legjobb barátai
Nyaralós reggeli itthon
Főtt kukorica tíz perc alatt
8 tipp, amire a citromot használhatod az étkezésen kívül
Neked is bebőrösödik a puding teteje? Ezzel a trükkel garantáltan nem lesz többé problémád