A European Best Destinations független utazási portál idén is elindította közönségszavazását arról, hogy a látogatók melyik karácsonyi vásárt tartják a legszebbnek Európában. Még 5 napig lehet szavazni, és Budapestnek jó esélyei vannak!

Budapesté lehet Európa legszebb karácsonyi vására!

Magyarországot és Budapestet a napokban megnyílt Advent Bazilika képviseli a szavazáson. A rendezvénysorozat tavaly a második helyet szerezte meg – maga mögé utasítva többek között Prágát, Brüsszelt és Bécset – idén pedig azzal a céllal néz a szavazás elé, hogy a közönség segítségével megszerzi Budapestnek az első helyet. A rendezvény szervezői arra buzdítanak mindenkit, hogy adják le voksukat a vásárra. A versengésben megszerezhető előkelő helyezés nem pusztán a rendezvénynek hozhat dicsőséget, de a magyar főváros további idegenforgalmi és kulturális értékeire is ráirányítja az európai utazók figyelmét egy ilyen turisztikai szempontból kiemelten fontos időszakban.

A szavazás november 29-től 10 napon át online zajlik, a közönség naponta egy voksot adhat le, és az alábbi linken érhető el https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets

[eadvert]

Az immár kilencedik alkalommal megnyílt Advent Bazilika az évek során Budapest egyik meghatározó turisztikai látványosságává, rendezvénysorozatává vált. Számos hír és utazási portál mutatja be kihagyhatatlan úticélként, mint ahogy tette azt legutóbb a CNN is, mely elsőként említi a vásárt az ünnepi időszak budapesti programjait bemutató anyagában. A rendezvénysorozat idén a már megszokott különleges gasztronómiai kínálat és minőségi kiállítók mellett az eddigieknél is több programmal, tematikus napokkal, interaktív szelfiponttal és egy 12 méteres karácsonyfával várja látogatóit.

SÜSSÖN PIROS SÜTIKET MIKULÁSRA! – 8 TUTI RECEPT

MIÉRT ESZÜNK KARÁCSONYKOR HALAT?

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.