Itt van az ősz, itt van újra! De emiatt nem szabad bánkódni! A szőlő és a befőttek szezonja ez, ami most kezdődik, és amihez sok-sok recepttel készültünk a Vidék íze szeptemberi lapszámában. Ízelítő a tartalomból!

Itt van az ősz, itt van újra! – Megjelent a Vidék íze szeptemberi lapszáma!

Persze a gyerkőcöknek ilyenkor kicsit nehéz az iskolatáska, hiszen szeptemberben a legkisebbek újra visszaülnek az iskolapadba. A Vidék íze szeptemberi lapszámában különböző szuper recepteket talál arra, hogy mi kerüljön az uzsonnás dobozba. Ízelítő a receptekből: miniszendvicsek karajjal és sült almával, pulykás tortilla, sonkás sajtkrémmel töltött bagett, házi sajtos kifli.

Diót a sütibe és a főételbe! Számos húsnak, de még gombának is jól áll a dió. Ha nemcsak a süteményeket, de a főételt is ízesítené vele, akkor érdemes fellapoznia a szeptemberi lapunkat! Íme néhány recept, amit megtalál a friss magazinunkban: dióbundás sajtgolyók, diós rakott karaj.

[eadvert]

Töltsük fel a kamrát! Még időben felhasználhatjuk a kertben található finomságokat. Legyen szó befőttről, savanyúságról, vagy lekvárról, mindenre van egy jó ötletünk! Tudja például, hogyan készül a paprikalekvár? Szüksége van egy jó körtebefőtt receptre, de cukor és tartósítószer nélkül? Akkor nem fog csalódni a lapunkban.

Az ősz egyik sztárja határozottan a szőlő, amit felhasználhatunk sajttortához és pitékhez is. Legalább ilyen népszerű finomság a konyhában a sütőtök, amelyből sok-sok főételt készíthetünk, ezekre kínálunk a recepteket a Vidék íze szeptemberi lapszámában!

Vidék íze 2019 szeptember

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.