Magazin

5 laktató töltött krumpli - próbáljon ki egyet hétvégén!
A héjában sült burgonyát mindeni szereti, pláne fűszeres olvasztott vajjal és sült szalonnával. Az élvezeteket azonban fokozhatjuk, ha megtöltjük a krumplit juhtúróval, gombával, vagy akár tükörtojással.
Gyuri bácsi otthon marad, ezt kéri az idősektől is
A koronavírus-járvány terjedését úgy tudjuk megfékezni, ha betartjuk az előírásokat, és otthon maradunk – ezt üzeni Szabó Gyuri bácsi, a bükki füvesember is az olvasóknak.
Egy hónap sincs már húsvétig, bár most szokatlan érzésekkel várjuk ezt az ünnepet. A családok a négy fal közé szorultak, viszont így nagyobb hangsúlyt kapott az otthoni főzés. A Vidék íze április magazinjából izgalmas desszerteket, főételeket készíthet el a családdal. Lapunkat nemcsak az újságos standokon, hanem a digitalstand.hu-n is megvásárolhatja.
Gyűjtemény
Mi kerüljön a rántott hús, a pörkölt, vagy a flekken mellé az asztalra? Mindegy, hogy rizst, zöldséget, krumplit, vagy gombócot készítene köretnek a hétvégén, mindenre van pár jó ötletünk! (Kattintson az étel nevére, és eljut a recepthez!)
Ízek nyomában
Juhászmetélt, Bácskai rizses hús, belga csokitorta... Sok-sok módon nevezzük el az ételeinket. Van, hogy a helyről, ahonnan ered, van, hogy egy népcsoportról. De honnan ered a pincepörkölt elnevezés? Mi jut róla az emberek eszébe, kik fogyasztották, és változott e valamit a recept az elmúlt években?
A hétvégéket azért is szeretjük, mert ilyenkor több időnk jut reggelizni. A rántotta az egyik legkedveltebb tojásos reggeli. Ám bármennyire is tűnik elronthatatlannak, olykor előfordul, hogy nem sikerül tökéletesre. Segítünk, hogy ne kövesse el hibákat. Vigyázat, ezentúl mindenki önnél akar majd reggelizni!
Finomságok otthon
A palacsinta után talán a gofri az egyik legkedveltebb, gyorsan elkészíthető édesség. Nézzük, hogyan készíthetjük el otthon ropogósra és puhára!

Ezek is érdekelhetnek