Magazin
Egy hónap sincs már húsvétig, bár most szokatlan érzésekkel várjuk ezt az ünnepet. A családok a négy fal közé szorultak, viszont így nagyobb hangsúlyt kapott az otthoni főzés. A Vidék íze április magazinjából izgalmas desszerteket, főételeket készíthet el a családdal. Lapunkat nemcsak az újságos standokon, hanem a digitalstand.hu-n is megvásárolhatja.
Ízek nyomában
Juhászmetélt, Bácskai rizses hús, belga csokitorta... Sok-sok módon nevezzük el az ételeinket. Van, hogy a helyről, ahonnan ered, van, hogy egy népcsoportról. De honnan ered a pincepörkölt elnevezés? Mi jut róla az emberek eszébe, kik fogyasztották, és változott e valamit a recept az elmúlt években?
A hétvégéket azért is szeretjük, mert ilyenkor több időnk jut reggelizni. A rántotta az egyik legkedveltebb tojásos reggeli. Ám bármennyire is tűnik elronthatatlannak, olykor előfordul, hogy nem sikerül tökéletesre. Segítünk, hogy ne kövesse el hibákat. Vigyázat, ezentúl mindenki önnél akar majd reggelizni!