Magazin

Imádják a gyerekek, de szereted pontosan tudni, miből készül? Csinálj nekik házit! Ha készen vásárolod hozzá a bucit, tényleg gyorskaja lesz! A húspogácsát változatosan variálhatod friss salátákkal, zöldségekkel és szószokkal, hogy minden hamburgerrajongó elégedett legyen.
A brassóit mindenki szereti. Eredete a homályba vész, egy a biztos, semmi köze a nevében szereplő erdélyi városhoz. Sokféleképpen készítik, a címben szereplő összetevők mellé általában még jön valami kis szalonna, időnként borsó, paradicsom, paprika. Mi is mutatunk pár változatot.
A kánikulai napokon is szívesen eszünk édességet, de a lehető legkevesebb időt szeretnénk rászánni. Könnyű, gyümölcsös pohárkrémek alapja lehet a chiamagból kevert puding, nem kell főzni, csak időt kell neki hagyni, hogy megduzzadjon.
Nehéz ellenállni a jeges édességek csábításának. Sajnos a készen kaphatóak egyrészt rengeteg olyan összetevőt alkalmaznak, amelyeket nem igazán szeretnénk megenni, másrészt irdatlan mennyiségű kalória van bennük. Sokkal jobban járunk, ha mi gyártjuk otthon a jégkrémet, minőségi alapanyagokból, adalékok nélkül, észszerű édesítéssel.
Egyre több háztartásban jelenik meg az air fryer, ez a kicsi, nehezen megnevezhető sütő. Angol neve igazi nyelvtörő, magyarul forró levegős sütőnek hívjuk, hát ez meg végtelen hosszú. Reméljük, lesz majd valami jó magyar neve, persze addig is bőszen használjuk. Adunk pár tanácsot a használatához.
A vasárnapi ebéd elengedhetetlen kelléke az aranybarnára sült friss hússzelet. Ez az étel azonban sokkal több rafinériát is megenged, mint amit gondolnánk. Íme néhány ötlet, amivel még finomabbá varázsolhatjuk a család kedvencét.

Ezek is érdekelhetnek