Már kapható a Vidék íze októberi lapszáma! Olvasson bele a tartalomba weboldalunkon, a magazint pedig keresse az újságosoknál!

Szüreti finomságok! – Megjelent az októberi Vidék íze

Finomságok mindenhonnan – Sokan szeretünk más nemzetek, vagy tájegységek ételivel kísérletezni. Októberi lapszámunkban több ilyen receptet is megtalálnak kedves olvasóink! (Erdélyi fatányéros,Indonéz mogyorós rizstészta pirított zöldségekkel, Holland almás sütemény)

Fahéjjal készült desszertek – A téli szezon kedvelt fűszere a fahéj, ami számos sütemény alapja. De a fahéjnak nagyon jó hatásai vannak az egészségünkre is. Remek vércukorszint-szabályozó hatása van, de az agyműködésnek is jót tesz. Októberi lapszámunkban több recepttel is készültünk! (Fahéjas koszorú, Fahéjas pillangó, Fahéjas csomók)

Vidék íze október

Vidék íze október

Disznóságok – A hűvösebb hónapokban beindulnak a disznóvágások is. Persze ilyenkor elkészülnek a kötelező pecsenyék, disznótorosok, de ha valami új receptet próbálnánk ki, akkor sem kell aggódni! Sertéshúsból készült ételek az októberi Vidék ízében: Diós karajszeletek, Gazdag dagadó, Grillezett császárhús gyümölcsös csatnival

Gomba!Szezonja van a gombának! Ám, ha magunk szedjük, mindig vigyük el átvizsgáltatni őket! Ne együnk ellenőriztetni gombát. Ha viszont ezzel végeztünk, akkor sok-sok mennyei ételt készíthetünk belőle. Októberi magazinunkban ezekkel találkozhat: Vargányás házi ravioli,Majoránnás húsgombóc tejszínes gombával,Krémes polenta vörösboros gombaraguval

Magazinunkat keresse az újságosoknál!

[eadvert]

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.