címke: konyha

1 éve
konyhatakarítástippektisztaság
A takarítás valljuk meg, nem tartozik a kedvenc programunk közé. A konyhában viszont kiemelten fontos a tisztaság. Ha néhány dologra mindig odafigyelsz, nem kell sok időt és energiát fordítanod a takarításra.
CAL percNehézség:
2 éve
gyerekekgyerekek a konyhábankonyhaPepita
Főzni jó. Nem csak mert rendkívül praktikus és olcsó módja annak, hogy meleg étel kerüljön az ebédlőasztalra, hanem mert remek időtöltés, kiválóan alkalmas stresszoldásra és végtelen lehetőséget rejt kreativitásunk kibontakoztatására.
CAL percNehézség:
2 éve
konyhapraktikáktippek
A legtöbben itt tartják a szemetesvödröt és szinte minden egyebet, amire egyszer még szükség lehet a háztartásban. Arról meg elfeledkeznek, hogy egy kisebb szivárgás is komoly károkat okozhat az itt lévő holmikban. Lássuk, mit érdemes itt tárolni, és mi az, aminek inkább keress egy másik helyet!
CAL percNehézség:
2 éve
eszközökkonyhakosztakarítás
Azt mindannyian tudjuk, hogy a konyhai higiéniára fokozottan oda kell figyelni – igyekszünk gyakran felmosni, tisztítani a mosogatót, letörölni a konyhapultot, a főzőlapot stb. Ám vannak olyan felületek is, amikről nem is gondolnánk, hogy mennyi baktériumnak adhatnak otthont és ezért nem foglalkozunk velük eleget, pedig kellene. Máris mutatjuk, mik ezek!
CAL percNehézség: