címke: konyha

1 hónapja
konyhasertészsírszalonna
A füstölt szalonna zsírja elképesztően finom ízt kölcsönöz a magyaros fogásoknak. A hagymát dinsztelhetjük sima sertészsíron is, de akkor lesz igazán finom az étel, ha frissen olvasztjuk ki a szalonnában található zsiradékot. Mutatunk egy praktikát, amivel se leégni nem fog a szalonna, és még a konyha sem telik meg füsttel.
CAL percNehézség:
2 hónapja
alapanyagkáposztafélekelkáposztakonyha
A káposztafélék nagy családja rendkívül sokoldalú. A leggyakrabban előforduló fejes és kelkáposzta kifejezetten olcsó és könnyen beszerezhető, de általában a drágább rokonok sem tartoznak a luxusélelmiszerek közé. Ezerféle finomság készíthető belőlük, a magyar konyha egyik kedvenc alapanyaga.
CAL percNehézség:
3 hónapja
hűtőszekrénykonyhapörköltmaradék
A mélyhűtőben lapuló, jégkrémnek álcázott pörköltmaradékok spórolós időkben jó szolgálatot tesznek. Tudtad, hogy a készételeken túl az alábbi alapanyagok is bátran jégre tehetők?
CAL percNehézség:
2 éve
konyhatakarítástippektisztaság
A takarítás valljuk meg, nem tartozik a kedvenc programunk közé. A konyhában viszont kiemelten fontos a tisztaság. Ha néhány dologra mindig odafigyelsz, nem kell sok időt és energiát fordítanod a takarításra.
CAL percNehézség: