Magazin

A hétvégéket azért is szeretjük, mert ilyenkor több időnk jut reggelizni. A rántotta az egyik legkedveltebb tojásos reggeli. Ám bármennyire is tűnik elronthatatlannak, olykor előfordul, hogy nem sikerül tökéletesre. Segítünk, hogy ne kövesse el hibákat. Vigyázat, ezentúl mindenki önnél akar majd reggelizni!
Finomságok otthon
A palacsinta után talán a gofri az egyik legkedveltebb, gyorsan elkészíthető édesség. Nézzük, hogyan készíthetjük el otthon ropogósra és puhára!
Bajnokok eledele
A szárított szőlőbogyó már az ókorban is kedvelt és igen értékes csemegének számított. Görögországban a sportviadalok győzteseinek a babérkoszorún kívül egy kosár mazsolát is adtak, s később a rómaiak is mazsolával jutalmazták a bajnokokat és a költőket.
Ősi magyar zsírsertés a mangalica, amely húsából számos finomságok készíthetünk. A mangalica a múlt század második felétől mintegy 100 éven keresztül európai hírt és rangot jelentett a magyar sertéstenyésztésnek. 
„Ha örökké egészséges, fiatal és szép akarsz maradni, akkor mangalicatermékeket kell fogyasztanod.” Ez egy egészen rendjén való ígéret, amihez már csak az ingyen sör/unikum társuljon, és helyben is lennénk: nemcsak mangalica, de Apamennyországban is…
Ha popcorn helyett fasírtot árulnának a mozikban, az is népszerű lenne – vallja Semsei Rudolf, aki több étterem és egy partiszerviz többségi tulajdonosaként vágott bele a street foodba, pontosabban a fasírtba. Izgalmas ízeket kínálnak a Fasírt Kitchenben háromdekás, roppanós golyók formájában.
Egy csecsemőnek minden vicc új. Így hát minden szezon elején röviden elmondjuk a spárgapucolásra vonatkozó okos tanácsainkat, hátha nem látta otthon mindenki. Egyszerű dolgok, de ha rosszul csináljuk, rossz lesz az étel is.

Ezek is érdekelhetnek