Kicsik, és nagyok is szeretni fogják ezeket a piros sütiket. A Mikulás a legjobb alkalom, hogy megsüssük ezeket a finomságokat! (A sütik nevére kattintva, eljut a recepthez)
Kőrösi Blankát a Séfek séfében ismerték meg az emberek. Ám nem volt mindig egyértelmű, hogy a gasztronómia az ő világa. Most kreatív tanfolyamokat tart, és azon kísérletezik, hogyan tudja összepárosítani egy tányéron az islert és a marharagut.
Megjelent a Vidék íze decemberi, karácsonyi lapszáma! Készüljön velük az ünnepekre, sok-sok recept, hogy tökéletes legyen a menü. Ízelítő a tartalomból!
A diósgyőri vártól csak egy ugrásra remek helyre lelhet az éhes turista. Eredetileg a bükki kisvasút váróterme volt ez a hely, ahová a tulajdonosok megálmodták a Végállomás bistorantot. Az évek alatt kiderült, a miskolciakban is felébreszthető az igény a gasztronómiai kalandozásra…
Hogy lenne az ősz szürke? Tele van színekkel és ízekkel! Novemberi lapszámunkban pedig be is mutatjuk őket! Ízelítő a Vidék íze legfrissebb tartalmából! Magazinunkat keresse az újságosoknál!