Kőrösi Blankát a Séfek séfében ismerték meg az emberek. Ám nem volt mindig egyértelmű, hogy a gasztronómia az ő világa. Most kreatív tanfolyamokat tart, és azon kísérletezik, hogyan tudja összepárosítani egy tányéron az islert és a marharagut.
Megjelent a Vidék íze decemberi, karácsonyi lapszáma! Készüljön velük az ünnepekre, sok-sok recept, hogy tökéletes legyen a menü. Ízelítő a tartalomból!
A diósgyőri vártól csak egy ugrásra remek helyre lelhet az éhes turista. Eredetileg a bükki kisvasút váróterme volt ez a hely, ahová a tulajdonosok megálmodták a Végállomás bistorantot. Az évek alatt kiderült, a miskolciakban is felébreszthető az igény a gasztronómiai kalandozásra…
Hogy lenne az ősz szürke? Tele van színekkel és ízekkel! Novemberi lapszámunkban pedig be is mutatjuk őket! Ízelítő a Vidék íze legfrissebb tartalmából! Magazinunkat keresse az újságosoknál!
Birtokba vette a legjobb tizennyolc versenyző a Séfek Séfe konyháját. Ám a TV2 műsorának fődíját, ebben a szezonban sem adják könnyen. Wolf Andrással, és Vomberg Frigyessel beszélgettünk nemcsak a képernyőn keresztül is érezhető feszültségről, de az abálásról is.