Március 24-étől már kapható az újságárusoknál a vadonatúj számunk. Sok húsvéti recepttel, ajánlunk többféle előételt, levest, főfogást és desszertet. Sütöttünk pár kalácsot, készültek sós rágcsálnivalók, és tortává alakítottunk pár falusi klasszikust. Az ünnep utáni napokra sonkafőzőlével készült tartalmas leveseket, medve- és újhagymás fogásokat kínálunk.
Magazin
Nem könnyű áttérni – akár csak rövid időre is – a növényi étrendre, hiszen a legtöbb megszokott ételünktől el kell búcsúznunk. Sokszor nem is a főétkezések okoznak gondot, hanem a reggeli, hiszen a hagyományos fogásaink kivétel nélkül tartalmaznak valamilyen állati eredetű alapanyagot. Mutatunk pár remek ötletet a pirítóskedvelőknek.
A konyhai húsdaráló gépek nélkülözhetetlen eszközök a konyhában, hiszen segítségükkel friss, finom és változatos húsételeket készíthetünk el. Nem csoda, hogy egyre többen döntenek a beszerzésük mellett. Ennek ellenére sokan bizonytalanok a gépek műszaki jellemzőivel kapcsolatban. Ebben a cikkben áttekintjük a konyhai húsdaráló gépek legfontosabb tulajdonságait, illetve hasznos tippeket adunk a választáshoz és a használathoz.
Hajlamosak vagyunk pánikba esni, amint észleljük, hogy hajhullásunk meghaladja azt a szintet, amit még egészségesnek és normálisnak gondolunk. A jó hír, hogy az egyre erősödő hajhullás az esetek többségében visszafordítható folyamat. Ehhez persze tisztában kell lennünk a miértekkel és hogyanokkal. Cikkünkben ezúttal ezzel foglalkozunk.