Magazin
Aki járt már Horvátországban vagy Szerbiában, biztosan kóstolta a híres csevapcsicsát, melyet legtöbbször ajvárral kínálnak déli szomszédaink. És aki kóstolta, garantáltan meg is szerette a kis rudacskákká formázott húspogácsákat. Hogy ne kelljen jövő nyárig várnod a követező adagra, videón mutatjuk az eredeti csevapcsicsa receptjét.
Mi, házi cukrászok, imádjuk a kevert tésztákat. Gyorsan elkészülnek, sokszor még a robotgépet sem kell elővenni hozzájuk, és igazán nehéz elrontani ezeket. Ha vasárnap délután sír a család egy kis édesség után, egy órán belül eléjük rakhatjuk valamelyiket az alábbiak közül (persze csak ha megérdemlik).
Ritkán hangzik el a fenti kérdés-felelet, pedig tényleg isteni salátákat rakhatunk össze. Itt az ideje, hogy búcsút mondjunk a derekunkat vastagító szaftos húsoknak, krémes süteményeknek, hiszen már csak pár hét, és lekerülnek a mindent jótékonyan takaró nagy- és kiskabátok. Ezekkel a fantasztikus zöldséges tálakkal nem lesz nehéz az étrendváltás.