Magazin
Ha már muszáj nassolni az esti tévé vagy a baráti traccsparti mellé, akkor legalább időnként érdemes a csipszek és a bonbonok helyett valami egészségesebb változatot keresni. Például ropogtathatunk dióféléket, ezekben legalább rengeteg egészséges vitamin és ásványi anyag is van (a mértékre azért figyelni kell, mert a kalóriatartalmuk sajnos elég magas).
Főzni jó. Nem csak mert rendkívül praktikus és olcsó módja annak, hogy meleg étel kerüljön az ebédlőasztalra, hanem mert remek időtöltés, kiválóan alkalmas stresszoldásra és végtelen lehetőséget rejt kreativitásunk kibontakoztatására. Annak azonban viszonylag kicsi az esélye, hogy valakiből egyik pillanatról a másikra lelkes konyhatündér válik, sokkal valószínűbb abban az esetben, ha az illető már gyerekként kapott egy kis ízelítőt a konyha varázslatos világából.