Fesztiválok, rendezvények, felvonulások és mulatságok elmaradhatatlan gasztroélménye az illatos, forró, gőzölgő kenyérlángos, más néven langalló vagy töki pompos. Az éhes ember képes akár órákat is sorban állni, hogy megkaparintson egy ilyen finomságot, pedig ez az étel is sokkal jobb, ha otthon, házilag készítjük. Videón mutatjuk a receptet.
Magazin
Mindenki imádja a pizzaféléket, biztos siker, ha ezt készítünk a családnak, akár főfogásként ebédre vagy vacsorára, akár rágcsálnivalóként baráti sörözéshez, borozáshoz. A paradicsom olasz pizza meg a tejfölös-szalonnás magyar töki pompos mellett a francia hagymás kenyérlepény is megérdemli a figyelmet.
Persze a hozzávalókat be kell szerezni, de munka szinte nincs is vele. A hozzávalókat bedobáljuk egy tepsibe, betoljuk a sütőbe, és egy hosszú konyhai műszak helyett lóbáljuk a lábunkat. Fantasztikus pecsenyék következnek, tényleg alig van velük tennivaló, a végeredmény pedig pazar a sok friss zöldségnek, fűszernek, gyümölcsnek köszönhetően.