Vörös, rozé, vagy fehér? Bármilyen bor is a kedvencünk, mutatunk egy finom ételt, amit elkészíthetünk vele! (Az étel nevére kattintva, eljut a recepthez!)
A néger szelet, avagy a néger kocka igazi nagyi sütinek számít. Az omlós kakaós tésztán mennyi könnyű tojáshab van, ami isteni csokimázzal van leöntve.
Vannak olyan apró trükkök, amikkel egy pillanat alatt könnyebbé tehetjük a főzést és ízletesebbé az ételeket. Ilyenekből hoztunk egy csokorra valót. Akár salátát készítünk, kávét főzünk, süteményt, vagy húst sütünk, mindegyikhez hasznosíthatunk egy-egy remek trükköt az alábbiak közül.
Almás, csokis és túrós édességek, csigareceptek, egyszerű, falusi tésztafélék és természetesen szőlővel, musttal, sütőtökkel készült levesek, szaftos pecsenyék – ezek mind megtalálhatóak a Vidék íze szeptember 25-én megjelent számában.
A nyár slágere a görögdinnye, az őszi viszont a sütőtök! Számos édesség készülhet belőle a pitétől, a tortáig! Nézzük őket! (A sütemények nevére kattintva eljut a recepthez!)