Gyors almatorta

  1. Egy nagy, kerek piteformát kibélelünk a tésztával úgy, hogy pereme is legyen. Megkenjük baracklekvárral. Az alma magházát kivágjuk, a gyümölcsöt negyedeljük, héjastul szeletekre vágjuk. Sűrűn, félfedésben kirakjuk vele a torta tetejét. Megszórjuk fahéjjal és barna cukorral. Felverjük a tojást, és lekenjük vele a tészta szélét és az almákat is. 200 fokra előmelegített sütőben körülbelül 20 percig sütjük. Ha kész, kivesszük, hagyjuk kihűlni. Tálalás előtt tejszínhabbal és pár kakukkfűlevélkével díszítjük.

Sós csokitorta

Tündi gyümölcsös kevert sütije

 

kaloria 150 CAL
ido 35 perc
nehezseg Nehézség: 1

Hozzávalók

4 személyre

Ajánlataink