címke: tippek

1 hete
főzéssajtkrémlevestippek
Hűvös napokon mennyeien felmelegít egy selymes sajtkrémleves. Főételnek is beillik, ha valamilyen betéttel tartalmasabbá teszed vagy cipóban tálalod.
CAL percNehézség:
1 hónapja
fasírttippek
Fasírtot készíthetünk darált sertés- vagy marha-, de akár pulykahúsból, sőt, ezek keverékéből is nagyon finom! A masszát azonban megfelelően fel kell lazítani – most megmutatjuk, mit használhatsz hozzá!
CAL percNehézség:
2 hónapja
főtt rizsfőzésrizstippek
Mindig meggyűlik vele a bajod, mert kemény marad, szétfő vagy összeragad? Ismerd meg a legjobb elkészítési módszereket, hogy legközelebb elégedett legyél!
CAL percNehézség:
3 hónapja
sajttortatippek
Elkészítheted ünnepi alkalmakra vagy egyszerűen csak kávé, tea mellé – egy isteni sajttortával mindenkor sikert arathatsz. Nyáron a zselatinos a nyerő, télen inkább a sült változatra fókuszálunk.
CAL percNehézség:
4 hónapja
rakott krumplitippek
A rakott krumpli az egyik legkedveltebb magyaros egytálétel. Imádjuk jó szaftosan, sok tejföllel, kolbásszal. Esszük a menzán, rendeljük a vendéglőben, és a legtöbb család otthoni étlapján is szerepel ez a kiadós, laktató étel. Most néhány tippel segítünk, hogy még tökéletesebb legyen a család kedvence.
CAL percNehézség: