Magazin

Riport
A diósgyőri vártól csak egy ugrásra remek helyre lelhet az éhes turista. Eredetileg a bükki kisvasút váróterme volt ez a hely, ahová a tulajdonosok megálmodták a Végállomás bistorantot. Az évek alatt kiderült, a miskolciakban is felébreszthető az igény a gasztronómiai kalandozásra…
Távoli vidékek
Amikor eljön az október, Bajorországban a korsókban habzik az imádott árpalé, megrakják a tálakat ropogós bőrű, szaftos sültekkel, sörretekből készült salátával, gombócokkal és egyéb mennyei falatokkal. A bajor Oktoberfest a kulináris élvezetek csúcspontja.
Hetedik alkalommal szervezte meg a Magyar Sajtkészítők Egyesülete a Sajtmustrát, ahol szakmai zsűri dönt az ország legjobb sajtkészítményeiről. A magyar sajtok legnagyobb seregszemléjén három kategóriában kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű sajtok.

Ezek is érdekelhetnek