Megjelent a Vidék íze decemberi, karácsonyi lapszáma! Készüljön velük az ünnepekre, sok-sok recept, hogy tökéletes legyen a menü. Ízelítő a tartalomból!
A diósgyőri vártól csak egy ugrásra remek helyre lelhet az éhes turista. Eredetileg a bükki kisvasút váróterme volt ez a hely, ahová a tulajdonosok megálmodták a Végállomás bistorantot. Az évek alatt kiderült, a miskolciakban is felébreszthető az igény a gasztronómiai kalandozásra…
Hogy lenne az ősz szürke? Tele van színekkel és ízekkel! Novemberi lapszámunkban pedig be is mutatjuk őket! Ízelítő a Vidék íze legfrissebb tartalmából! Magazinunkat keresse az újságosoknál!
Birtokba vette a legjobb tizennyolc versenyző a Séfek Séfe konyháját. Ám a TV2 műsorának fődíját, ebben a szezonban sem adják könnyen. Wolf Andrással, és Vomberg Frigyessel beszélgettünk nemcsak a képernyőn keresztül is érezhető feszültségről, de az abálásról is.
Amikor eljön az október, Bajorországban a korsókban habzik az imádott árpalé, megrakják a tálakat ropogós bőrű, szaftos sültekkel, sörretekből készült salátával, gombócokkal és egyéb mennyei falatokkal. A bajor Oktoberfest a kulináris élvezetek csúcspontja.
Hetedik alkalommal szervezte meg a Magyar Sajtkészítők Egyesülete a Sajtmustrát, ahol szakmai zsűri dönt az ország legjobb sajtkészítményeiről. A magyar sajtok legnagyobb seregszemléjén három kategóriában kerültek kiválasztásra a legjobb minőségű sajtok.