Magazin

Hogy a gasztronómiatörténet meghatározó alakjától – naná, hogy magamtól – idézzek: A fasírt az emberiség egyik legokosabb találmánya. Az űrhajó sem rossz, de fele annyira sem ehető… E nyilvánvalóan sziporkázó indítás után ezúttal Apa Fasírtvilágba kalauzolja el az olvasót, amely világ úgy nagyjából az ókor óta tart az idők végezetéig.
Akinek a Kockásfülű nyúl jut eszébe a nyusziról, annak valószínűleg nem a nyúl húsából készült ételek a kedvencei, de sokan vannak, akik nem mondanak nemet egy ízletes nyúlpaprikásnak. 
Interjú
A legegyszerűbb étel is lehet felejthetetlen – vallja Halász Judit, aki gyerekként nem evett meg semmilyen levest, de egy jó libacombért beadta a derekát. Az egészséges konyha híve, ám ez nem azt jelenti, hogy egy finom salátára ne kerülhetne pirított szalonna.

Ezek is érdekelhetnek