Magazin
A hús a magyar konyha szerves része: imádjuk a gulyáslevest, a pörköltet, a pecsenyéket és a sült kolbászt. Ennek ellenére, lehet, hogy érdemes elgondolkozni, és beiktatni néha egy-egy húsmentes időszakot az életünkbe, ugyanis számos pozitív hatása lehet, annak, ha szünetelteted a húsevést – most el is árulunk néhányat.
Egyre több mindenről ismerjük fel, hogy milyen jól csinálták elődeink sok-sok évvel ezelőtt. Elkészül az étel a zománcozott meg a rozsdamentes lábasokban is, de mennyivel finomabb az, amely szépséges cserépedényekben párolódott-sült ízesre. Biztos sokan kaptak karácsonyra ilyen szépséges sütőedényt, elmondjuk, hogyan kell használni, hogy sokáig szolgáljanak.
Ilyenkor, a nyirkos, hideg, sötét napokon nagyon tudunk vágyni valami forró, tartalmas kanalaznivaló után. A tél a káposztalevesek szezonja, tavasszal már a frissebb ízeket keressük, nyáron végképp kerüljük az ilyesmit, ősszel pedig még annyi friss zöldség van, hogy inkább azok felé fordulunk. Mutatunk három csodálatos változatot.