Magazin
A magyar gasztronómia rengeteget fejlődött az elmúlt években. Immár tíz Michelin-csillagos étterem található hazánkban, és bár még mindig Budapest dominál, a vidéki éttermek is kezdenek felzárkózni a magyar konyha élvonalához. A vidéki éttermek felkeresése azonban idő, ha csak éppen nem azon a környéken lakunk, ezért érdemes a leggyorsabb és hatékonyabb utazási módot választani, azaz autóba pattanni.
A füstölt szalonna zsírja elképesztően finom ízt kölcsönöz a magyaros fogásoknak. A hagymát dinsztelhetjük sima sertészsíron is, de akkor lesz igazán finom az étel, ha frissen olvasztjuk ki a szalonnában található zsiradékot. Mutatunk egy praktikát, amivel se leégni nem fog a szalonna, és még a konyha sem telik meg füsttel.
Február 14. Bálint- vagy Valentin-nap, kinek hogy tetszik. A szerelem és a szeretet napja. Egy szál virág, egy jó bor, meg valami jó közös program – ami lehet akár egy gyertyafényes vacsora is. Ha ez utóbbira esett a választás, akkor javaslunk egy különleges menüt hozzá. Kezdők is elkészíthetik, nem kell hozzá szakácstudomány, mégis elbűvölőek a fogások.