Magazin

Sütizzünk!
Meggylikőrtől a mandulalikőrig sok-sok finomságot tehetünk ezekbe a süteményekbe, hogy kicsit feldobjuk az egyébként is mennyei édességeket!
Magazin
Az immár harmadik hónapja felpanaszolt költözésünk jó néhány hátránya még napjainkban is súlyosan érinti Apát: leginkább és jelesül az, hogy a sütögető továbbra is darabokban hever a gyönyörűen növögető tengernyi gyom rejtekében. Ha ez így megy tovább, akkor valószínűleg a karácsonyi bejglit fogjuk az akkorra talán végre felállított kerti sütögetőben elkészíteni…
Nyári csemege
Nyár van, és imádjuk a fagyit. Mert a nagy melegben nincs ennél jobb (esetleg egy második adag). Házi készítése egyáltalán nem bonyolult, a legtöbb sütemény ennél több időt és cukrásztudományt igényel. Válasszuk a kedvenc ízeinket, kísérletezzünk bátran, s ráadásként süssünk hozzá frissen tölcsért.
Minek második?
Beteg a juhász, a fia megy helyette legeltetni. Hallott már ezt-azt a romantikus pásztoréletről, este beszámol hát az új élményekről. „Édesapám, felpróbáltam egyik birkát.” Az öreg megértően bólogat: „Nocsak, aztán melyiket?” „Azt a szép fehéret.” „Azé’, a feketével vigyázz, mert az nagy ribanc…”
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.