címke: sütés

6 hónapja
csemegegesztenyesütés
Az ősz és a tél hangulatához hozzátartozik a sült gesztenye páratlan zamata, illata. A frissen sütött forró gesztenye ropogós szélű puha belseje valóban hozzájárul, hogy egy-egy hűvösebb este feledhetetlenné váljon. Mutatjuk a legfontosabb sütési trükköket!
CAL percNehézség:
11 hónapja
díszítésporcukorpraktikapraktikáksütéstrükk
A porcukor kedvelt cukrászati hozzávaló, amellyel nemcsak édesítjük a süteményeket, hanem díszítőelemként is használjuk. Ám gyakori, hogy a szép cukorszórás néhány órán belül megolvad a desszert tetején, „elcsúfítva„ a legszebb remekművet is. Most eláruljuk, mitől marad csoda szép a cukorréteg!
CAL percNehézség: