Magazin
Az idén nem lett túl jó a paradicsomtermés, szépen indult, de aztán mindenki megtámadta nagy erőkkel: poloskák, kártékony lepkék, paradicsomvész, többen arról panaszkodnak, hogy alig van hibátlan paradicsom. Természetesen a nagy szárazság sem kedvezett, aki nem tudott locsolni, az már elbűcsúzhatott a növényektől. MIndenesetre ha van még pár szem, még ha hibás is itt-ott, ezeket a részeket kivágva el tudjuk tenni télire.
Novemberben már sok jó okunk van a sütésre, itt vannak a névnapok, az iskolai ünnepségek, jöhetnek a karácsonyi sütipróbák, mind remek alkalom egy-egy adag különleges édesség elkészítésére. A csokoládérajongók nagy kedvence a Rigó Jancsi, az otthoni elkészítése nem is annyira bonyolult, mint gondolnánk.
Mától kapható friss, ropogós őszi lapszámunk. A szeptemberi iskolai becsöngetéssel együtt kezdődik ismét a napi tízóraigyártás. Sok ötletet adunk ehhez, tartalmas, izgalmas szendvicseket, valamint édes és sós péksüteményeket kínálunk. A havi menüt a gyerekek kedvenceiből állítottuk össze. Főztünk még sok olcsó kedvencet, és készítettünk pár csodás desszertet is.