Magazin
A sok friss tavaszi, nyár eleji alapanyag tálcán kínálja magát, hogy töltsük meg velük a pecsenyéinket. A húsroládok nagyon mutatósak, és remek ízük lesz a beléjük töltött finomságoktól (spenót, mángold, zöldborsó, zsenge répa, stb.) A töltéshez szép nagy szeletek szükségesek, ezek kialakításának megvannak az apró fortélyai.
Végy egy sütőtálat, vajazd ki, szórd bele a gyümölcsöt, a tetejére morzsold liszt, vaj és cukor keverékét. Told be a sütőbe, várj fél órát, és már kész is a remek desszert. A crumble – magyarosíthatjuk morzsasütinek – egy remek angol édesség, amely méltán lett világhírű: 5 perc alatt összeállítható, kiadós és nagyszerű!
Május első vasárnapján az édesanyákat köszöntjük. Orgonával, saját gyártású apró ajándékokkal meg egy kis kényeztetéssel. Olyan menüsort állítottunk össze, amelyet apa és a gyerekek együtt el tudnak készíteni, és el tudják vele kápráztatni az erre a napra a konyhaszolgálat alól felmentett anyát. Sok sikert hozzá!