Magazin

Mi, háziasszonyok már november végén azon töprengünk, az idén mi legyen a karácsonyi menü. Még azokban a családokban is, ahol hagyományosan ugyanazt főzik minden évben, mert változik a világ körülöttünk. Megérkezik egy-két unoka, valamelyik családtag diétázik, vegán vagy vegetáriánus étrendre tér, sokkal többen leszünk vagy jóval kevesebben. Új sorozatunkban ehhez adunk pár hasznos ötletet.
Nagyon divatosak a házilag készített retró karácsonyfadíszek, külön öröm, ha ehetőek is. Szépek, nagyon finomak is, és jól tűrik a többnapos ácsorgást a karácsonyfán (már ha le nem eszegeti valaki).
Mi, háziasszonyok már november végén azon töprengünk, az idén mi legyen a karácsonyi menü. Még azokban a családokban is, ahol hagyományosan ugyanazt főzik minden évben, mert változik a világ körülöttünk. Megérkezik egy-két unoka, valamelyik családtag diétázik, vegán vagy vegetáriánus étrendre tér, sokkal többen leszünk vagy jóval kevesebben. Új sorozatunkban ehhez adunk pár hasznos ötletet.
Az ehető ajándékoknak mindenki örül. Nem csak a megajándékozott, hanem az ajándékozó is, mert összehasonlíthatatlanul jobb a finom meleg konyhában tevékenykedni, mint a zsúfolt áruházakban kajtatni meglepetések után. A citruslekvárokat már most elkészíthetjük, az ünnep előtt már csak szépen be kell csomagolni.
Mi, háziasszonyok már november végén azon töprengünk, az idén mi legyen a karácsonyi menü. Még azokban a családokban is, ahol hagyományosan ugyanazt főzik minden évben, mert változik a világ körülöttünk. Megérkezik egy-két unoka, valamelyik családtag diétázik, vegán vagy vegetáriánus étrendre tér, sokkal többen leszünk vagy jóval kevesebben. Új sorozatunkban ehhez adunk pár hasznos ötletet.
Családja válogatja, pont mikor, de ötödikén este vagy hatodikán reggel a Mikulás meglátogatja a gyerekeket, és elhelyez pár apró csomagot a kikészített, fényesre takarított kicsi cipőcskékbe. Mindig gond, hogy mi kerüljön a kis piros csomagokba.
Sütemény akkor is kell, ha sok a dolgunk, hiszen valamit csak kell majszolni a délutáni kávénk mellé. Az egyszerű és gyors házi édességek nagyon finomak tudnak lenni, simán felveszik a versenyt a habos cukrászdai csodákkal. A kevert tésztás desszertjeinkből válogattunk egy csokorral.
Kedvencünk
Szeretjük töltve is rántva, a legjobb pedig, ha ezt a kettőt kombináljuk! Tíz nagyon finom és laktató töltött csirkecomb receptet hoztunk, amiben nem fogsz csalódni! (Az étel nevére kattintva, eljutsz a recepthez!)

Ezek is érdekelhetnek