Magazin
Laktató, tartalmas fogások minden alkalomra. Sűrű levesek a többórás kinti programok utáni étkezéshez, ropogós malacpecsenye izgalmas köretekkel szilveszterre, krumplis, batátás, csicsókás ételek a hétköznapokra. Egyszerű sütemények maradékokból, ha vágyunk valami édesre, de már nincs kedvünk órákig molyolni a konyhában. Négyféle bableves a kezdő szakácsoknak, birsalmával, zöldségekkel a kifinomult ízlésúeknek, csülökkel, minden földi jóval a nagyétkűeknek. A hónap minden napjára kínálunk jóízű fogásokat.
Nálunk az idén ez lesz a menü. Készül egy adag fácánleves, de 24-én csak a combokat vesszük ki belőle a főfogáshoz, a leves majd 25-én fog szerepelni. Előételként a különleges halas rétes fog szerepelni, még ennek az elkészítése a legmunkásabb, de kibírható. A desszert pedig tényleg pár perc alatt összedobható, és pont ilyen kis krémes falatokra vágyunk a pecsenye után.