Magazin

Ha van olyan alkoholos ital, amit a magyar emberek magukénak éreznek, akkor az kétségkívül a pálinka. 23 barackpálinkát vizsgált a Nébih, már meg is vannak az eredmények: jó hír, hogy a pálinkákat biztonsággal fogyaszthatjuk, két terméket azonban ki kellett vonni a forgalomból.
Még a gasztronómia iránt érdeklődők is ritkán ismerik fel ezeket a nagy, lilásfehér gömböket, hirtelen nem tudja az ember, hogy egy elpirult sörretekkel vagy egy kifakult, összenyomott céklával van-e dolga. Hát egyik sem. Ez a majdnem elfeledett tarlórépa.
Február 19-től már kapható az újságárusoknál a friss, ropogós lapszám, sok könnyű, színes, tavaszhívogató fogással. A nagyböjtre való tekintettel rengeteg húsmentes recepttel, többféle mentes desszerttel. Természetesen azért kínálunk hagyományos pecsenyéket és igazi házi süteményeket is.
A Bálint-nap igazán jó alkalom egy kétszemélyes, gyertyafényes vacsorához. Ne feledkezzünk meg a vágykeltő fűszerekről: a sáfrány, a gyömbér, a fokhagyma ne maradjon ki a menüből. Ha most nem főzünk afrodiziákumokból, akkor mikor máskor?

Ezek is érdekelhetnek

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.