Magazin

Nyáron jóval többen kapnak ételmérgezést a nem megfelelően készített, vagy tárolt ételek miatt. Elég megfogadnod a tanácsainkat ahhoz, hogy a nagy melegben elkerüld az ételmérgezést, és a nyárból csak a vidám, önfeledt pillanatokra emlékezz.
Nehéz megállni, hogy ne együnk meg a zamatos sárgabarackot magában, pedig még finomabb, ha a gyümölcsből valamilyen süteményt készítünk! Hoztunk néhány igazán házias receptet! (A sütemény nevére kattintva eljut a recepthez!)
A szezon sztárja az őszibarack, érdemes belőle minél többet fogyasztani és a befőzés is erősen megfontolandó. Összegyűjtöttünk 5 érdekességet az egyik kedvenc gyümölcsünkről.
Elkészítheted ünnepi alkalmakra vagy egyszerűen csak kávé, tea mellé – egy isteni sajttortával mindenkor sikert arathatsz. Nyáron a zselatinos a nyerő, télen inkább a sült változatra fókuszálunk.
Kertbe mentek a tyúkok
Mindent beleraktak, ami a kamrában volt. Olcsó, de laktató étel a dödölle, amit ma már újra trendi elkészíteni!

Ezek is érdekelhetnek