Előételek
Levesek
Főételek
Saláták
Desszertek
Magazin
Gasztro blogok
Előfizetés
Nyomtatott lap
Digitális lap
Oldal kiválasztása
címke: befőzés
4 éve
ananász
befőzés
dzsem
gyümölcs
lekvár
málna
Málna-ananász dzsem
CAL
perc
Nehézség: 1
4 éve
Egy, két, há! Egy-két hét, és indul a befőzési szezon!
5 éve
Befőtt
befőzés
mártás
savanyú
szósz
télire
zöldség
Mustáros zöldség télire
90 CAL
60 perc
Nehézség: 1
5 éve
befőzés
lekvár
málna
menta
Mentás málnalekvár
70 CAL
40 perc
Nehézség: 1
5 éve
befőzés
saláta
savanyú uborka
savanyúság
uborka
Csípős uborka
CAL
perc
Nehézség: 1
Kamra
Befőzés indul! 10 recept kezdőknek és haladóknak!
6 éve
befőzés
diétás
szósz, mártás
vegetáriánus
Zöld fűszeres ecet
20 CAL
5 perc
Nehézség: 1
6 éve
befőzés
gyümölcs
lekvár
vegetáriánus
Kivis eperlekvár
40 CAL
25 perc
Nehézség: 1
8 éve
befőzés
csipkebogyó
lekvár
Hecsedli
80 CAL
180 perc
Nehézség: 1
8 éve
befőzés
birs
birsalma
Gyömbéres birsalmasajt
200 CAL
240 perc
Nehézség: 2
1
...
3
...
10
Reszelt zöldség sütve – mindnyájan imádjuk
Keksziskola – mi már az adventre gondolunk
Befőzés
Penész a lekváron: megehetjük vagy dobjuk ki?
A világ legjobb aprósüteménye
Csipketea, az őszi-téli csodaital
4 tipp a tökéletes mézeskalácshoz
Kanalazható gyönyörűség
Egy tál dödölle, ettél belőle?
Párizsi – az elveszett ártatlanság
6 egyszerű trükk, hogy gyorsabban elkészüljön az ebéd