Mától kapható az újságosoknál a legújabb lapszámunk. Többféle remek partiételt ajánlunk az évbúcsúztató mulatsághoz, és sütöttünk is többféle pogácsát, hogy legyen mit falatozni kötelező koccintások mellé. Január a disznóvágások ideje, készült pár laktató és jóízű toros étel is. A hétköznapokra pedig babos ételeket ajánlunk, hússal és anélkül.
Magazin
Tegnap a nagy játszásban felfaltuk az összes kész sütemény. Pedig kéne valami kis édesség az ünnepi ebéd végére. Van pár remek desszertreceptünk, nagy valószínűséggel minden hozzávalót meg fogunk találni hozzájuk a hűtőszekrényben vagy a kamrában. Ráadásul pillanatok alatt összedobhatóak, sok élőmunkát nem igényelnek, koncentrálhatunk a karácsony szórakoztatóbb tevékenységeire.
Mi, háziasszonyok már november végén azon töprengünk, az idén mi legyen a karácsonyi menü. Még azokban a családokban is, ahol hagyományosan ugyanazt főzik minden évben, mert változik a világ körülöttünk. Megérkezik egy-két unoka, valamelyik családtag diétázik, vegán vagy vegetáriánus étrendre tér, sokkal többen leszünk vagy jóval kevesebben. Új sorozatunkban ehhez adunk pár hasznos ötletet.
Mi, háziasszonyok már november végén azon töprengünk, az idén mi legyen a karácsonyi menü. Még azokban a családokban is, ahol hagyományosan ugyanazt főzik minden évben, mert változik a világ körülöttünk. Megérkezik egy-két unoka, valamelyik családtag diétázik, vegán vagy vegetáriánus étrendre tér, sokkal többen leszünk vagy jóval kevesebben. Új sorozatunkban ehhez adunk pár hasznos ötletet.
Az ehető ajándékoknak mindenki örül. Nem csak a megajándékozott, hanem az ajándékozó is, mert összehasonlíthatatlanul jobb a finom meleg konyhában tevékenykedni, mint a zsúfolt áruházakban kajtatni meglepetések után. A citruslekvárokat már most elkészíthetjük, az ünnep előtt már csak szépen be kell csomagolni.