Magazin

Bárhol, bármikor, baromfi – így szól az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum most induló kampányának szlogenje. Táplálkozási szokásaink nagyban meghatározzák fittségi és egészségi állapotunkat, ezért lényeges, hogy előnyben részesítsük a jó minőségű alapanyagokat és a kíméletes elkészítési módokat. A változatosan felhasználható baromfihúst számos módon beilleszthetjük a mindennapi étrendbe.
A nagyi baracklekváros piskótatekercse mindenkiben kellemes emlékeket ébreszt. A piskótatekercset a klasszikus változat mellett sokféleképpen elkészíthetjük. Íme néhány recept erre a nagyszerű süteményre.
Ha november, akkor Márton nap és a vele járó lakoma. Ám már ez az a hónap, amelyben a karácsonyi menü elkészítése is egyre többször az eszünkbe jut. A Vidék íze legfrissebb számában a pénztárcabarát libás fogások mellett az ünnepre is hangolódunk csodás desszertekkel, aprósüteményekkel.
A székelygulyásról neve alapján joggal feltételezhetnénk, hogy az erdélyi, illetve a székely népi konyha egyik remeke. Holott ennek a rendkívül népszerű, egyszerű és ízletes ételnek nincs köze sem Erdélyhez, sem a székelyekhez, ráadásul nem is gulyás…
Egyesek nagyon gyakran, míg mások ritkábban vagy csak egészen ritkán találkoznak gyulladásokkal. Azonban mondhatjuk, hogy ezek mindnyájunk életének a részei, legalább egy kis mértékben. A gyulladások, típusoktól függően különböző ellátást igényelnek és minden esetben érdemes felkeresni a gyógyszerreklámok végéről jól ismert orvost és gyógyszerészt, mivel az ő szaktudásukat semmi nem helyettesíti.

Ezek is érdekelhetnek

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.