Magazin
Bárhol, bármikor, baromfi – így szól az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum most induló kampányának szlogenje. Táplálkozási szokásaink nagyban meghatározzák fittségi és egészségi állapotunkat, ezért lényeges, hogy előnyben részesítsük a jó minőségű alapanyagokat és a kíméletes elkészítési módokat. A változatosan felhasználható baromfihúst számos módon beilleszthetjük a mindennapi étrendbe.
Mire jó a csicsóka, és mit készítsünk ebből az egészséges zöldségből otthon?
Egyesek nagyon gyakran, míg mások ritkábban vagy csak egészen ritkán találkoznak gyulladásokkal. Azonban mondhatjuk, hogy ezek mindnyájunk életének a részei, legalább egy kis mértékben. A gyulladások, típusoktól függően különböző ellátást igényelnek és minden esetben érdemes felkeresni a gyógyszerreklámok végéről jól ismert orvost és gyógyszerészt, mivel az ő szaktudásukat semmi nem helyettesíti.