Magazin

Ha valami nagyon egyszerű édes vagy sós süteményre vágyunk, a bolti, készen kapható réteslap a legegyszerűbb megoldást. Ha sós tölteléket rakunk bele, könnyű és egyszerű vacsora, édesen pedig a legnagyobb kedvencek egyike.
Sok jó kánikulai recepttel megjelent a Vidék íze friss száma. Könnyű mediterrán fogások, jó néhány sütés nélküli desszert, pár sokszor kipróbált bográcsos étel. Ajánlunk még szuper könnyű, jóízű nyári leveseket és laktató salátákat, bármelyik megfelel ilyenkor ebédre vagy vacsorára, hiszen nem kívánjuk a nehéz ételeket.
Itt a nyár, egész nap strandolunk, és biztosan eszünk az idén is sült halat a parton. De vajon milyen halat is rejt a közkedvelt paprikás lisztes, ropogósra sült bunda?
Élet a fagyintúl
A nagy hőségben a fagyi a legjobb desszert. A felhasznált alapanyagoktól függően többféle édes hűsítő között válogathatunk.
Az eper után a nyár másik kedvenc gyümölcse a málna. A málnát magában is nagyon szeretjük, a szerencsésebbek a kertjükben a bokorról szüretelhetik. Az eperhez hasonlóan ezt a piros gyümölcsöt is sokféle desszertbe használhatjuk. Mennyei sütiket, fagyikat készíthetünk málnával.
Nyaralunk. Egész nap a strandolunk, a reggeli után napközben elég egy kis gyümölcs, szendvics, keksz, de estére farkaséhes lesz mindenki. Minden este nem mehetünk étterembe, kell pár gyors recept a csomagba, amelyeket szinte tábori körülmények között is el lehet készíteni, és a hozzávalók beszerzése sem megoldhatatlan feladat.

Ezek is érdekelhetnek