Magazin

Kívül roppanós, belül, puha, ragacsos, nyúlós. Habcsók készítéshez nem mer mindenki hozzálátni, ugyanis nem olyan könnyű eltalálni az állagát. Most eláruljuk, hogyan készíthetsz tökéletes habcsókot, amit aztán gyümölcsös desszertek, pudingok vagy krémes sütemények mellé is kínálhatsz, de akár egy bögre forró csokihoz is elmajszolhatsz. Lássuk, hogy lesz a végeredmény igazán szuper!
Az élet kezd visszaállni a régi kerékvágásba, igaz, egyelőre még sok megszorító intézkedéssel. Hiába van vége a karanténnak, változatlanul zárkózottabb életet fogunk élni. Ez sok más mellett azt is jelenti, hogy továbbra is sokkal többen fognak otthon főzni maguknak vagy a családnak, mint az ezt megelőző időszakokban. A Vidék íze június 5-én megjelenő júniusi-júliusi lapszámában sok hasznos receptet kínálunk a mindennapi főzésekhez.
Júniusban kerül először a piacokra a ribizli üdén savanykás termése, a fürtökben szedett sok apró kis bogyó. Nyersen nem mindenki kedveli fanyarkásan édes ízét. De a ribizli többet tud, mint gondolnánk.

Ezek is érdekelhetnek

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.