Magazin
Minden sütni imádó álma az adventi időszak, teljesen legálisan pepecselhetünk mindenféle apró és nagyobb süteménnyel fél napokon keresztül. Ott van ugye a mézeskalács, amely nélkül el sem tudjuk képzelni az ünnepeket, aztán jönnek hosszú tömött sorban a kekszek, az utolsó héten a nagyágyúk, a zserbó, a bejgli, a gyümölcskenyér, közvetlenül az ünnepek előtt pedig a mézes krémes, a krémes-habos torták, réteges sütemények.
A tél és a karácsony nem csak az ünnepekről, hanem rengeteg finomságról is szól, a sült gesztenyétől kezdve a lángoson át a forró italokig minden hívogatja az embert. A finom meleg tea, a forrócsoki vagy éppen forralt bor mellett a karácsnyi vásárok állandó szereplője a krampampuli is. De vajon mit rejt ez a mókás elnevezés? Honnan ered? Igaz, hogy ha eredeti krampampulit szeretnénk készíteni, azt meg is kell gyújtani? Na de hogyan? Erről szól cikkünk, melyben egy hagyományos elkészítési eljárást is bemutatunk, érdemes hát velünk tartani!
Az ünnepi szezon közeledtével a vásárlók többsége a műszaki cikkek és divatos termékek után szalad, és könnyen elfelejtkezik az egészség fontosságáról. Az idei Black Friday azonban kiváló lehetőséget kínál arra, hogy a figyelmünket az egészséges életmód felé fordítsuk. Ehhez nyújt segítséget a Laica, az egészség és jólét iránt elkötelezett márka. Kiváló minőségű termékei közül kiemelkedik a Laica kancsó, amely nem csupán egyszerű vízszűrő, hanem forradalmi életmódváltó eszköz.