Magazin

A világ talán legegyszerűbb ünnepi csemegéje a mákos guba. A tej, a méz és a mák hármasa a kiflivel elképesztően finom. El is hoztunk néhány pompás receptet. Az ételek nevére kattintva eljutsz a recepthez!
Mától kapható az újságosoknál a legújabb lapszámunk. Többféle remek partiételt ajánlunk az évbúcsúztató mulatsághoz, és sütöttünk is többféle pogácsát, hogy legyen mit falatozni kötelező koccintások mellé. Január a disznóvágások ideje, készült pár laktató és jóízű toros étel is. A hétköznapokra pedig babos ételeket ajánlunk, hússal és anélkül.
Tegnap a nagy játszásban felfaltuk az összes kész sütemény. Pedig kéne valami kis édesség az ünnepi ebéd végére. Van pár remek desszertreceptünk, nagy valószínűséggel minden hozzávalót meg fogunk találni hozzájuk a hűtőszekrényben vagy a kamrában. Ráadásul pillanatok alatt összedobhatóak, sok élőmunkát nem igényelnek, koncentrálhatunk a karácsony szórakoztatóbb tevékenységeire.
Az egész napos pizsamás bulit a legjobb egy nagy bögre forró csokival kezdeni. Édes, habos, kényeztető. Remekül lehet utána legózni, társasjátékozni, új könyvekben elmélyedni.
Mi, háziasszonyok már november végén azon töprengünk, az idén mi legyen a karácsonyi menü. Még azokban a családokban is, ahol hagyományosan ugyanazt főzik minden évben, mert változik a világ körülöttünk. Megérkezik egy-két unoka, valamelyik családtag diétázik, vegán vagy vegetáriánus étrendre tér, sokkal többen leszünk vagy jóval kevesebben. Új sorozatunkban ehhez adunk pár hasznos ötletet.
Nagyon divatosak a házilag készített retró karácsonyfadíszek, külön öröm, ha ehetőek is. Szépek, nagyon finomak is, és jól tűrik a többnapos ácsorgást a karácsonyfán (már ha le nem eszegeti valaki).

Ezek is érdekelhetnek

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.