Magazin
Hamarosan jön az ünnepi időszak. Ilyenkor nem lehet betelni az apró kis falatkákkal, főleg ha befut a rokonság is. A töltött tojás az egyik ilyen Jolly Joker, amit bármikor bevethetünk. Ráadásul sok verzióban elkészíthetjük. Bár sokan retró, kissé régimódi ételnek gondolják, apró változtatásokkal, meglepő fűszerekkel trendi étket készíthetünk belőle az asztalra.
Kisiskolások szülei gyakran kapják ezt a házi feladatot. A gyerekért pedig mindent megteszünk, még akkor is, ha sosem voltunk túlzottan barkácsolós alkatok. Van egy ötletünk, hogy lehet viszonylag egyszerűen előállítani az üres tojáshéjat, és arra vonatkozóan is adunk tippeket, mihez kezdjenek a házukat vesztett tojássárgájákkal és -fehérjékkel.
A minyonok, ezek a kis egyszemélyes tortácskák hihetetlenül jól néznek ki, és nagyon finomak. Pont egy adagnyi édes, roppanós burkolat, puha piskóta és selymes krém, ennél jobbat elképzelni sem lehet a délutáni kávénk mellé. Sajnos nem éppen egyszerű az elkészítése – csak azok fogjanak hozzá, akik kifejezetten élvezik a hosszas konyhai tevékenykedést.