Magazin

Nagyon-nagyon édesszájú vagyok, de néha le tudok mondani egy desszertről. Viszont egy frissen sült pogácsának gyakorlatilag nem tudok ellenállni, és az az igazság, hogy nem már nem is akarok. Tudom, hogy jó páran vagyunk ebben a klubban, egy-egy jó pogácsarecept mindig nagy érdeklődésre tarthat számot.
Az eperlekvár a lekvárok királynője. Az idén különösen édesek a gyönyörű piros szemek. A több ezer forintos ára miatt most még csak csemegének majszoljuk, de egy-két hét, és már lehet is befőzni. Most még van idő receptet keresni, elgondolni, hogy az idén miket készítsünk ebből a finom gyümölcsből a kamrába.
Gyönyörű tavaszi időnk van, igyekszünk minél több időt tölteni a szabadban. Még nem jött el a nagy baráti összejövetelek ideje, de szűk családi körben is élvezhetjük a kerti partik hangulatát. Ennek is megvan az előnye, ha kevés embert etetünk, akkor jöhetnek a időigényesebb, bonyolultabb ételek. Lássuk, milyen trükköket, fortélyokat és grillételeket ajánl a Füstös konyhánk főszakácsa, O. Horváth György.
Az idén is lesz nyár, sőt, talán hamarabb is jön, mint máskor. Még nem késő, ha egy kis alakkorrekcióra szorulunk a fürdőruhaszezon előtt. Pár hetes diéta csodákat tehet. Friss, májusi számunkban sok segítséget kapnak, remek alakformáló recepteket kínálunk.
A romantikus vacsorákról abban az esetben sem muszáj lemondani, ha az ember nem juthat el egy étterembe. A különleges estét pedig megkoronázhatja egy hangulatos koktélozás. 

Ezek is érdekelhetnek

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.