Mindnyájan tervezgetjük már a karácsonyi menüt. Általában a főétel a legfontosabb, aztán majd ahhoz igazítjuk az előételeket meg a desszertet. Ha már most el tudjuk dönteni, hogy mi legyen, meg tudjuk venni előre a húst vagy a halat, a fagyasztóban eláll, és nem az utolsó pillanatban kell tülekedni.

Adventi készülődés a Vidék ízével – 15 pompás főétel szentestére

Gesztenyés-birsalmás töltött pulyka

Egészben sült pulykamell áfonyás kalácspudinggal

Szalonnás töltött ponty

Mézes-gyömbéres lazac kukoricás bulgurral, citromos tejföllel

Borókás harcsafilé pirított diós metélttel

Diós morzsában sült kacsacomb zelleres burgonyapürével

Gombás sertéskaraj tésztaburokban

Parmezános-magos bundás csirkecsíkok

Karácsonyi sajtos hal

Gesztenyével töltött pulykamell burgonyakrokettel

Mandulás rántott pisztráng

Áfonyás töltött pulykamell konyakmártással

Karácsonyi karajkalács spagettivel

Parmezános-diós rántott ponty

Sült csuka gesztenyével, céklával, kéksajttal

Az eddig megjelent adventi gyűjteményeink:

Adventi készülődés a Vidék ízével – 24 gyors és egyszerű fogás

Adventi készülődés a Vidék ízével – 23 tésztaétel

Adventi készülődés a Vidék ízével – 22 egyszerű házi sütemény

Adventi készülődés a Vidék ízével – 21 húsmentes leves és főétel

Adventi készülődés a Vidék ízével – 20 vasárnapi pecsenye

Adventi készülődés a Vidék ízével – 19 házi nyalánkság

Adventi készülődés a Vidék ízével – 18 fogás csirkemellből

Adventi készülődés a Vidék ízével – 17 átmelegítő, laktató leves

Adventi készülődés a Vidék ízével- 16 mennyei palacsinta

 

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink