A klasszikus rántott hús helyett ajánlunk pár izgalmas húsos fogást. Természetesen most is az egyszerűen elkészíthetőek közül válogattunk, hogy legyen időnk az ünnep előtti nagytakarításra, vásárlásra.

Adventi készülődés a Vidék ízével – 20 vasárnapi pecsenye

 

Kolbásszal töltött csirkecomb

Mustáros karaj kolbásszal, szalonnával, sonkával

Csirkecombfilé krumplis bundában

Almaágyon sült csülök

Citromos sertéssült pirított burgonyával

Háromféle sajttal töltött csirkemell mandulabundában, körtekrokettel és színesbors-mártással

Hegyaljai betyárpecsenye ducival

Pikáns marhapecsenye sárgaborsóval és édesburgonyával

Egészben sült fűszeres karaj

Disznótoros májas pecsenye

Rakott tarja paprikás mártással

Egyben sült tarja gyökérpürével

Csirkecombok fehérboros-zsályás almával és aszalt barackkal

Csülök pékné módra

Paradicsomos-gombás csirke

Sárgaborsós töltelékkel töltött csirke baconköpenyben

Citromos-fokhagymás csirkecomb

Lassú disznó szendvics rósejbnivel

Paradicsomos gyöngybab sertésszűzzel, édesburgonyával

Töltött kacsacomb hagymás tört burgonyával

Az eddig megjelent gyűjteményeink:

Adventi készülődés a Vidék ízével – 24 gyors és egyszerű fogás

Adventi készülődés a Vidék ízével – 23 tésztaétel

Adventi készülődés a Vidék ízével – 22 egyszerű házi sütemény

Adventi készülődés a Vidék ízével – 21 húsmentes leves és főétel

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink